Μεγάλο στοίχημα για τον ΟΑΕΔ η λειτουργία του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού τον Σεπτέμβρη

Την πεποίθησή της πως ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Φαναρίου, θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, εξέφρασε σήμερα το πρωί, κατά την επίσκεψή της στο χώρο, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα. Μαρία Καραμεσίνη.


Η ίδια ξεναγήθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου, από εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας και υπηρεσιακούς παράγοντες , ενώ παρών ήταν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα. Χρυσούλα Κατσαβριά και  ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας κ. Γιώργος Καπράνας.


Σε δηλώσεις της στο KARDITSAPORTAL η κα. Καραμεσίνη είπε τα εξής:
«Επισκέφθηκα το σταθμό με τους συνεργάτες μου για να συντονίσουμε τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε το Σεπτέμβριο να υποδεχθούμε τα παιδιά.
Χρειάζεται ένας πολύ καλός συντονισμός για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένας στόχος που χρειάζεται προσπάθεια.
Το τεχνικό μέρος έχει ολοκληρωθεί, απομένουν όμως άλλες εκκρεμότητες, όπως σύνδεση με φυσικό αέριο, ο πλήρης εξοπλισμός, ο καθαρισμός του χώρου, οι άδειες παιδικής χαράς που μπορούν να έπονται…».

Η κα. Κατσαβριά τόνισε τα κάτωθι:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί άλλο ένα στολίδι για την πόλη μας, σε λίγο θα παραδοθεί. Ο ΟΑΕΔ, η Διοικήτριά του, τα στελέχη και ο ανάδοχος του έργου έχουν κάνει σπουδαία δουλειά και πολύ σύντομα τα παιδιά και οι γονείς τους θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από αυτό τον υπέροχο χώρο".

http://www.karditsaportal.gr/articles/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2017/05/27/%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B7-%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82

 

Κράτα το

Κράτα το

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας