Πλατύ Ημαθίας - Ο νυν και ο τέως Δήμαρχος μαλώνουν για το που πήγε η παιδική χαρά του ΟΕΚ

Ποιος πήρε τα όργανα παιδικής χαράς από τις Εργατικές στο Πλατύ; Έλα μου ντε....

 

Ο τέως δήμαρχος Δημητριάδης προχτές το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έκανε μια αναφορά- επισήμανση που είναι αρκούντως σοβαρή εφόσον αποδειχτεί. Είπε ότι από την αποθήκη του συγκροτήματος των Εργατικών Κατοικιών στο Πλατύ χάθηκαν τα όργανα της.....
παιδικής χαράς που είχαν αποθηκευτεί το προηγούμενο διάστημα προφανώς για να τοποθετηθούν κάποια στιγμή από τον Οργανισμό (ΟΕΚ- ΟΑΕΔ) στην παιδική χάρα που βρίσκεται εκεί.
Είπε ο τέως δήμαρχος ότι τα όργανα αυτά “πέταξαν” από την αποθήκη τους προηγούμενους μήνες αλλά δεν ήξερε ακριβώς να το προσδιορίσει και τόνισε ότι αυτό έγινε μετά από εντολή κάποιου αντιδημάρχου της διοίκησης καλώντας τον δήμαρχο Γκυρίνη να επιληφθεί του θέματος ώστε να επιστρέψουν τα όργανα στην αποθήκη δεδομένου ότι είναι περιουσία του ΟΕΚ-ΟΑΕΔ και όχι του δήμου.

Απαντώντας ο δήμαρχος Γκυρίνης είπε ότι η δική του διοίκηση δεν παρέλαβε ποτέ τέτοια όργανα, δεν γνωρίζει τίποτα επί του ζητήματος και κάλεσε τον Φ. Δημητριάδη να γίνει πιο σαφής ώστε να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα. 

Από τον παραπάνω διάλογο μεταξύ νυν και τέως δημάρχου εγώ κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι ο Δημητριάδης έγινε κάτοχος αυτής της πληροφορίας, πιθανόν να γνωρίζει ποιος αντιδήμαρχος έδωσε εντολή να παρθούν τα όργανα από το συγκρότημα και τα οποία πιθανόν να τοποθετήθηκαν σε άλλη ή άλλες παιδικές χαρές αλλά δεν είναι σε θέση να το επιβεβαιώσει διότι δεν έχει αποδείξεις ή γιατί δε θέλει στην παρούσα φάση να το κάνει.
Από την άλλη ο δήμαρχος Γκυρίνης έδειξε να αγνοεί αυτό το σκηνικό και όπως κατάλαβα είναι διατεθειμένος να το ψάξει ώστε να διαπιστώσει του λόγου το αληθές και να αντιδράσει στην σωστή στιγμή.
Πάντως τα όργανα απουσιάζουν και βέβαια κάποια παιδιά τα χαίρονται και αυτό είναι το θετικό της όλης ιστορίας.

http://xronikagr.blogspot.co.at/2017/04/blog-post_63.html

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας
X

Right Click

No right click