Η ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής για την επανασύσταση ΟΕΚ & ΟΕΕ

Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Χ. ΠΑΡΑΣΧΟΥ 98-100,  114 75  ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ:210 64.64.282          FAX:210 64.61.296e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">emdydasattikis@tee.grURL:www.emdydas-attikis.gr

 

Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Αρ.Πρωτ: 4404

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στηρίζουμε την στάση εργασίας για την Τετάρτη 15-2-2017 από τις 12.00μ.μ. έως τέλος ωραρίου, που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ-τ. ΟΕΚ –τ. ΟΕΕ.

Πάγια θέση μας είναι ότι, μετά την κατάργηση του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, για την οποία είμαστε απολύτως αντίθετοι, πρέπει να συσταθούν εκ νέου οι Δημόσιοι αυτοί Οργανισμοί που είχαν βαθιά κοινωνικό χαρακτήρα και που στις σημερινές συνθήκες ανέχειας, φτώχειας της Ελληνικής κοινωνίας, ο ρόλος τους είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαίος.

Συμφωνώντας στο σύνολο του διεκδικητικού πλαισίου αιτημάτων που θέτει ο Σύλλογος, δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα στην προσπάθεια στήριξης των αιτημάτων τους και αντιπροσωπεία της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας θα είναι παρούσα στην κινητοποίηση και καλούμε τους μηχανικούς εργαζόμενους στον ΟΑΕΔ-τ. Ο.Ε.Ε.- τ. Ο.Ε.Κ να συμμετέχουν στην κινητοποίηση 

Share this article

Συνημμένα αρχεία:

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας